“Έσπασε” την… κατάρα σε ματσάρα ο Βόλος! (HL)

Μετά από πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη, ο Βόλος έσπασε την... "κατάρα" και πήρε το "τρίποντο" κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας - με ανατροπή - 3-2 της ομάδας του Αγρινίου.

Μετά από πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη, ο Βόλος έσπασε την… “κατάρα” και πήρε το “τρίποντο” κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας, με ανατροπή, 3-2 της ομάδας του Αγρινίου. Με δέκα παίκτες έπαιξε για ένα ημίωρο ο Παναιτωλικός, πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους του Βόλου ο Μουνίθ.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που είχε πέντε γκολ, μια αποβολή και μπόλικο θέαμα, ο Βόλος κατάφερε να φύγει νικητής και να ανατρέψει μια κατάσταση, η οποία φάνταζε δύσκολη στο πρώτο μέρος. Ο θετικός Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ με τον Σανιά και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο ο Βόλος έκανε την αντεπίθεση του στο δεύτερο μέρος και την ανατροπή, βρέθηκε να προηγείται 2-1 με γκολ των Μουνίθ και Μάντζη, ισοφαρίστηκε από τον Αριγίμπι και πήρε τη νίκη με το γκολ του Γέντρισεκ στο 78ο λεπτό. Οι Αγρινιώτες “πλήρωσαν” την αποβολή του Σιέστεντ στο 64ο λεπτό και δεν κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων με αριθμητικό μειονέκτημα. 

Τα πλάνα των προπονητών

Ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο επέλεξε σχηματισμό 1-4-2-3-1 με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολποστ και τους Ντεντάκη (δεξιά), Φεράρι (αριστερά), Τσίκα (στόπερ) και Δημόπουλο (στόπερ) στην άμυνα.  Κεντρικά χαφ ήταν οι Τσοκάνης και Μπαλογιάννης, στη μεσοεπιθετική τριάδα βρέθηκαν οι Ζοάο (δεξιά), Μουνίθ (επιτελικός) και Τόρες (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Γέντρισεκ. 

Για την ομάδα του Παναιτωλικού, ο σχηματισμός ήταν 1-4-2-3-1. Στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο Γιαννακόπουλος, στην άμυνα οι Σανιά (δεξιά), Μαρσιάλ (στόπερ), Γιοβάνοβιτς (στόπερ), και Λουσέρο (αριστερά), κεντρικά χαφ ήταν οι Ταχάρ και Σίεστεντ, στη δεξιά πτέρυγα βρέθηκε ο Ντάλσιο, στην αριστερή ο Αριγίμπι, ο Μιμίτο κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα και ο Ντίας βρέθηκε στην επίθεση. 

Αγρινιώτικη… υπόθεση! 

Στο 3ο λεπτό ο Μπαλογιάννης έκανε σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 7ο λεπτό ο Παναιτωλικός απείλησε με το Ντίας και στο 11ο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου έχασε διπλή ευκαιρία με τους Ντάλσιο και Νταχάρ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ντίας από την αριστερή πλευρά.

Στο 13ο λεπτό, ο Ζοάο βρήκε κενό στην άμυνα του Παναιτωλικού, βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου κέρδισε τον ποδοσφαιριστή του Βόλου και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ και στο 15ο λεπτό ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν ξανά πρωταγωνιστής, κάνοντας σημαντική επέμβαση σε κεφαλιά του Τσοκάνη. 

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, ωστόσο ο Παναιτωλικός διατήρησε τα ηνία του αγώνα, πίεσε ψηλά και κατάφερε στο 39ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Σανιά βρήκε χώρο στη δεξιά πλευρά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Μελισσά και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αγρινίου

Έγινε της… ανατροπής στο Βόλο

Γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές ήταν το δεύτερο ημίχρονο στο Βόλο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55ο λεπτό με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, ενώ δύο λεπτά αργότερα έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη. 

Στο 60ο λεπτό, ο Παναιτωλικός “άγγιξε” το γκολ, ωστόσο ο Μελίσσας με σπουδαία διπλή επέμβαση είπε “όχι” στις προσπάθειες των Ντίας και Μιμίτο, ενώ στο 64ο λεπτό ο Σιέστεντ των “καναρινιών” αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άλλαξαν οι ισορροπίες στο παιχνίδι. 

Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Βόλος έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1 χάρις στο τέρμα που πέτυχε ο Μάντζης από κοντινή απόσταση, ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση του Παναιτωλικού. Στο 68ο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε σε 2-2 με προσπάθεια του Αριγίμπι από την αριστερή πλευρά και μπήκε ξανά στη βαθμολογική διεκδίκηση! 

Στο 78ο λεπτό, η σκυτάλη πέρασε στο Βόλο, ο οποίος πήρε και πάλι το προβάδισμα! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ο Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, ο Ζοάο έδωσε την ασίστ στον Γέντρισεκ και ο Σλοβάκος φορ από κοντινή απόσταση έκανε με κεφαλιά το 3-2!

Βόλος – Παναιτωλικός 3-2

Σκόρερ: 55΄ Μουνίθ, 66΄Μάντζης, 78΄ Γέντρισεκ – 39′ Σανιά, 68΄Αριγίμπι

Διαιτητής:  Γεώργιος Τζοβάρας
Βοηθοί διαιτητές: Γεώργιος Χριστάκογλου, Βασίλειος Καλύβας
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

Κίτρινες κάρτες: 28′ Τσοκάνης, 84΄Μάντζης, 90΄Μελίσσας – 22′ Σιέστεντ, 41΄ Λουσέρο, 84΄Γιοβάνοβιτς
Κόκκινη κάρτα: 64΄Σιέστεντ

Βόλος (Χ. Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46΄Μάντζης), Τόρες, Μουνίθ, Ζοάο, Γέντρισεκ

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (46΄Μπάλμπι), Ντίας, Ντάλσιο (82΄Ρομάν), Μιμίτο (67΄Τσιγγάρας), Σανιά, Σίεστεντ, Ταχάρ, Αριγίμπι

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.