Αμπού Μπα: “Παθιασμένοι για το τρίποντο” (video)

Ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος του Αρη έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, αποκλειστικά στα κανάλια Novasports από την ώρα που ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αμπού Μπα μίλησε -αποκλειστικά στα κανάλια Novasports- για πρώτη φορά από την ώρα που μπήκε στο ρόστερ του Αρη. 

Ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος που παίζει στον Αρη ως δανεικός από τη Ναντ, μίλησε για τις εντυπώσεις του από την ομάδα, αναφέρθηκε στον κόσμο του Αρη και μίλησε και για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (10/11, 15:00) του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής… 

Για το αν ήταν εύκολη η απόφασή του να έρθει στον Άρη είπε: “Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Δεν είχα κάποιο φόβο να κάνω αυτό το βήμα και να έρθω στον Άρη”.

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη και την Θεσσαλονίκη είπε: “Αυτό που μου έκανε εντύπωση στον καιρό είναι ότι εδώ έχει περισσότερη ζέστη από τη Γαλλία. Είναι θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις, γενικά αισθάνομαι όμορφα στην ομάδα”.

Για τη σχέση του κόσμου με την ομάδα είπε: “Η δύναμη του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Στηρίζουν την ομάδα ανεξάρτητα τις συνθήκες. Μπορεί να χάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν σταματάνε να μας στηρίζουνε. Μας δίνουν δύναμη και υποστήριξη σε κάθε στιγμή”.

Για τις διαφορές του ελληνικού με το γαλλικό πρωτάθλημα είπε: “Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση, είναι ότι στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο αμυντικά, αυτή είναι η βασική διαφορά που διαπιστώνω».

Για τα χαρακτηριστικά που έχει ως παίκτης και το τι μπορεί να δώσει στον Αρη, είπε: “Παίζω ως box to box μέσος, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου, να κόβω την μπάλα και να προωθώ το παιχνίδι της ομάδας”.

Για το αν μίλησε με κάποιον Γάλλο που έπαιζε στην Ελλάδα προτού πάρει την απόφαση να έρθει στον Άρη και για τους γαλλόφωνους που βρήκε στην ομάδα, είπε: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα τον χρόνο να μιλήσω με κάποιον, ωστόσο, στον Άρη βρήκα ποδοσφαιριστές που μπορώ να επικοινωνήσω, όπως ο Ντιγκινί, ο Ρόουζ και ο Ιντέγε”.

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς έχουμε ένα αήττητο σερί και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Άρη ενόψει του ματς με τον Αστέρα: “Θα μπούμε στο παιχνίδι παθιασμένοι για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.