Θα ενημερώσει τον Αλαφούζο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο θα ενημερώσει για το ρόστερ του Παναθηναϊκού και το πλάνο του για το μέλλον της ομάδας.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο θα ενημερώσει για το ρόστερ του Παναθηναϊκού και το πλάνο του για το μέλλον της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μεγαλομέτοχος του “τριφυλλιού” θέλει να ενημερωθεί για τους “κομμένους” παίκτες της ομάδας, καθώς επίσης και για όσους τα συμβόλαια λήγουν το επόμενο διάστημα. Πρόθεση του Αλαφούζου είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές με τους Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρη και Αρμένακα, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους και να αποτελέσουν παρελθόν από το “τριφύλλι”.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους Διούδη, Κουρμπέλη και Δώνη, προκειμένου να υπογράψουν νέα συμβόλαια συνεργασίας. Κάτι ανάλογο θα γίνει με τους Σερπέζη και Αθανασακόπουλο, ενώ θα γίνουν νέες προσπάθειες για την παραμονή και του Βαγιαννίδη. Όσον αφορά στις υποθέσεις των Ινσούα και Γιόχανσον, οι “πράσινοι” θέλουν πρώτα να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των δυο παικτών, για τις οικονομικές τους απαιτήσεις. 

Παράλληλα, πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να ενισχυθεί η ομάδα τον προσεχή Ιανουάριο, με την απόκτηση ενός ή δυο παικτών, οι οποίοι θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων” είναι διατεθειμένος να δώσει τη συγκατάθεσή του για ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην ξένη αγορά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.