Τα εισιτήρια για Βόλο

Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια της αναμέτρησης Βόλου - ΠΑΟΚ που αφορούν τους φιλους του "Δικεφάλου".
Δημοσίευση: 21/10/2019 - 23:27

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των φίλων του ΠΑΟΚ με την αγαπημένη τους ομάδα έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο στο Βόλο. Εκεί, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 19.30, ο «Δικέφαλος» θα δοκιμαστεί κόντρα στην τοπική ομάδα. Για το ματς αυτό, από την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο της σύσκεψης που είχε διεξαχθεί, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξασφάλισαν – σε πρώτη φάση – 3.800 εισιτήρια με την προοπική να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα εφόσον προκύψουν σχετική ανάγκη κι υπάρξει αντίστοιχη δυνατότητα.

Σχετική ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων αυτών και τις τιμές τους έδωσε η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, προς διευκόλυνση των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για το Βόλο για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26.10.2019, στα εκδοτήρια της Τούμπας θα υπάρχει προσωπικό που θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από την Τρίτη (22.10) ως την Παρασκευή (25.10) με ωράριο 09:00 – 17:00. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 15€ για τις θύρες 32 – 42 και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη του ΑΔΤ/Διαβατηρίου και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου».