Γαβαλάς: "Ελπίζουμε να θυμούνται για πολλά χρόνια αυτή τη βραδιά"

Ο Νίκος Γαβαλάς σχολίασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την κίνηση του Ολυμπιακού να φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά στη Θύρα 30 τα οποία δέχτηκαν "επίθεση αγάπης" σε μία αναμέτρηση που τους έμεινε σίγουρα αξέχαστη.
Δημοσίευση: 20/10/2019 - 16:23
Ο Νίκος Γαβαλάς σχολίασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την κίνηση του Ολυμπιακού να φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά στη Θύρα 30  τα οποία δέχτηκαν "επίθεση αγάπης" σε μία αναμέτρηση που τους έμεινε σίγουρα αξέχαστη. 

Αναλυτικά έγραψε:

"Χαρά για τη νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Χαρά για τα χαμόγελα των εκατοντάδων παιδιών τα οποία φιλοξενήσαμε στη θύρα 30, μετά την «επίθεση αγάπης» που τους έγινε από τους θεατές και τις δύο ομάδες πριν από τη σέντρα, με εκατοντάδες Leone. Πολλά από αυτά τα παιδιά, έζησαν για πρώτη φορά από κοντά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ελπίζουμε να θυμούνται για πολλά χρόνια αυτή τη βραδιά.

Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να εντάξουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας, στιγμές σαν αυτές που είδαμε το Σαββατόβραδο. Άλλωστε η δύναμη του ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να προσφέρει εκτός από χαρά και συγκινήσεις, ακόμα και λύσεις.

Στον αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν και εν συνεχεία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή, θα δρομολογήσουμε δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει τα μέγιστα για να βγει νικητής ο μικρός μαχητής".