Έβαλε μπρος για Άρη ο ΑΟΞ

Ο Κίκο Ραμίρεθ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την ερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας της Ξάνθης κόντρα στους "κίτρινους" - Με τέσσερις απόντες η σημερινή (10/10) προπόνηση
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 20:59
Ανέβηκαν οι ρυθμοί στην διπλή προπόνηση της Πέμπτης (10/10) του ΑΟΞ. Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και δούλεψαν σε πολλούς τομείς κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, αυτό την Κυριακή 20 Οκτωβρίου (17:00) με αντίπαλο τον Άρη.

Αρχικά υπήρξε ανάλυση φάσεων προηγούμενων αγώνων και της ομάδας, αλλά και του αντιπάλου, που προετοιμάζει ο αναλυτής αγώνων, Θάνος Χατζηαθανασίου, με τον προπονητή και τους συνεργάτες να κάνουν τις επισημάνσεις στους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια, ακολούθησε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και στα γήπεδα πολλές και διαφορετικές ασκήσεις τακτικής και τελειωμάτων φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπαξεβανίδης, ενώ απουσιάζουν οι τρεις διεθνείς, Καμαρά, Φάκης, Θυμιάνης.