Ο Χαριστέας ανακοινώνει προπονητή και πλάνο

Ο Άγγελος Χαριστέας αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη τον νέο προπονητή του Άρη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μίκαελ Ένινγκ, ενώ παράλληλα θα αναλύσει και το πλάνο του για τους “κίτρινους”.
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 09:58
Ο Άγγελος Χαριστέας αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη τον νέο προπονητή του Άρη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μίκαελ Ένινγκ, ενώ παράλληλα θα αναλύσει και το πλάνο του για τους “κίτρινους”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα μιλήσει για όλα τα θέματα της ομάδας, καθώς επίσης και στο πως κατέληξε στην επιλογή του Γερμανού τεχνικού για τον πάγκο της ομάδας.

Ο 54χρονος προπονητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Όλες τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε επαφή με τον Άγγελο Χαριστέα, ενώ παράλληλα φρόντισε να ενημερωθεί όσο καλύτερα μπορεί για τη νέα του ομάδα. Ο Ένινγκ φέρεται να έχει δει ήδη τα εφετινά ματς των “κίτρινων” και έχει σχηματίσει μια πρώτη άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.