Πέρασε νικηφόρα και από την Τρίπολη

Νικηφόρο πέρασμα για τον ΠΑΟΚ από την Τρίπολη, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα διευρύνοντας έτσι το αήττητο του σε 41 αγώνες.

Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Σβιντέρσκι, ενώ στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης αύξησαν την διαφορά με το αυτογκόλ του Μαρτίνεθ. Στο 58΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με την κεφαλιά του Σουάρεθ.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό με τους δύο προπονητές να δίνουν βαρύτητα στο μετόπισθεν.
Ο ΠΑΟΚ παρ΄ όλα αυτά πήρε από τον αρχή τον έλεγχο του κέντρου, με υπομονή έφτανε μέχρι τα καρέ του Παπαδόπουλου και προηγήθηκε στο 33΄ με τον Πολωνό που σκόραρε για 5η φορά φέτος.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν και πίεσαν ώστε να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, αλλά ήταν φλύαροι και καθόλου απειλητικοί στην γραμμή κρούσης.

Οι γηπεδούχοι πάντως φωνάζουν για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο (41΄) σε… διπλό τράβηγμα στην αντίπαλη περιοχή από τους Μάτος και Βαρέλα σε Σουάρεθ και Φερνάντεθ αντίστοιχα με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR αφού δεν τον κάλεσαν οι δύο διαιτητές που βρίσκονται εκεί και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ο ΠΑΟΚ υποχώρησε σημαντικά, ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο και μείωσε στο 58΄ με την κεφαλιά του Σουάρεθ (ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καπίγια).

Στην επόμενη μισή ώρα (συν τις καθυστερήσεις) οι προσπάθειες του Αστέρα δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς η καλοδουλεμένη άμυνα των πρωταθλητών ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική.  
  


Αστέρας Τρίπολης:
Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Ματρικάρντι (88΄ Μπόρχα) Οσόριο, Καπίγια, Μουνάφο (76΄ Χαουρέγκι), Ριέρα(82΄ Σίτο), Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ντούγκλας, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (76΄ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67΄ Μαουρίτσιο) Σβιντέρφσκι (78΄ Ακπομ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.