Φερέιρα: “Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε σε ένα θεαματικό ντέρμπι!” (video)

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ και τη χαμένη ευκαιρία να επικρατήσει της ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε του ντέρμπι, ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, αναφέροντας:

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του ντέρμπι.

“Ο ΠΑΟΚ είχε τα πάντα για να κερδίσει το παιχνίδι, θεωρώ πως είχαμε τις κατάλληλες προυποθέσεις να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν δεχτήκαμε ούτε ένα σουτ με κατάλληλες προυποθέσεις στην εστία μας. Εμείς δημιουργήσαμε πολλές και κατάλληλες ευκαιρίες για παραπάνω από ένα γκολ. Ο αντίπαλος κατάφερε να αντιδράσει, από μια σέντρα που δεν ήθελε να στείλει εκεί ο ποδοσφαιριστής και όμως βρήκε τον Τσιγκρίνσκι. Παρ’ όλο που η ομάδα ήταν αποδιοργανωμένη βρήκε γρήγορα τον ευατό της και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση του δεύτερου γκολ, γιατί θεωρώ πως υπήρξε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα στη φάση. Ακόμα κι έτσι αντιδράσαμε ξανά, είχαμε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες και είχε δύο σπουδαίες επεμβάσεις ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, νομίζω κάναμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι ήρθαν εδώ και όσοι παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση παρακολούθησαν ένα θεαματικό παιχνίδι. Είναι και αυτός ο σκοπός μας, αλλά κυρίως θέλουμε να φέρνουμε τις νίκες στον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.