Σερί εννιά νικών τρέχει ο ΠΑΟΚ

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα του Παναιτωλικού, καθώς τα τελευταία εννιά παιχνίδια γι' αυτούς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης είναι νικηφόρα

Ο Παναιτωλικός μέσα στο 2015 πήρε μία νίκη (1-2) και μία ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έκτοτε, οι “ασπρόμαυροι” βλέπουν απέναντί τους την ομάδα του Αγρινίου και… εκστασιάζονται, καθώς εννιά νίκες μετρούν σε βάρος της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, τέσσερις από αυτές τις νίκες είναι εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ, εκ των οποίων η μία για το θεσμό του Κυπέλλου. Οι άλλες πέντε νίκες είναι εκτός έδρας για τον “Δικέφαλο”, εκ των οποίων η μία για το Κύπελλο. Ειδικότερα, στο ζευγάρι αυτό που θα αναμετρηθεί την Κυριακή (25/8) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τρέχοντος πρωταθλήματος, υπάρχει ομάδα που υπερτερεί ξεκάθαρα στους αγώνες στη Θεσσαλονίκη και είναι ο ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” μετρούν επτά εντός έδρας νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό σε επίπεδο Α’ κατηγορίας, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο και σε άλλο ένα νίκησε η ομάδα του Αγρινίου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.