ΠΑΟΚ: Προσφυγές στα δικαστήρια

Οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Μπρατισλάβα με την Αστυνομία-Οι τραυματισμοί φιλάθλων, οι καταγγελίες, οι φωτογραφίες-Ο Δικέφαλος δίνει συνέχεια, ο Ιβάν Σαββίδης καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας των τραυματιών.
Δημοσίευση: 23/08/2019 - 23:00
Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να περάσουν έτσι τα όσα έγιναν στο "Tehelne Pole" πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Οι τραυματισμοί φιλάθλων, οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά της Αστυνομίας (καταγγελίες και για χρήση πλαστικών σφαιρών!) και οι φωτογραφίες που υπάρχουν κάνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση με προσφυγές στα δικαστήρια. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα πάει τόσο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όσο και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Αποτέλεσμα των όσων έγιναν ήταν να τραυματιστούν τρία άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο εκ των οποίων ο ένας γύρισε στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή της ομάδας, με την πτήση τσάρτερ (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) για να κάνει εξετάσεις καθώς έχει τραυματιστεί στο μάτι. 

Ο Ιβάν Σαββίδης ειδοποίησε τους συνεργάτες του να γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα προκειμένου να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας.