Χωρίς προπονητή και.. ουσία ο Άρης στη Νέα Ευκαρπία (video)

Καλός κι ορεξάτος κυρίως στο β’ ημίχρονο, ο Άρης έμεινε στο 0-0 σε φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Νέα Ευκαρπία σε ένα ματς όπου και πάλι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε ουσία στην τελική προσπάθεια

Καλός κι ορεξάτος κυρίως στο β’ ημίχρονο, όπου και χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι παίκτες «πρώτης γραμμής» ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Νέα Ευκαρπία σε ένα ματς το οποίο είχε καλό ρυθμό στην επανάληψη με εμφανείς επιρροές από την υψηλή θερμοκρασία στη μεγαλύτερη διάρκειά του.
Αυτό βέβαια δεν μπορεί να σταθεί ως ελαφρυντικό σε άλλη μια αναμέτρηση όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης δημιούργησε κι έχασε – άλλη μια φορά φέτος – πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόστολος Τερζής χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες κι αυτό, σε συνδυασμό με την ζέστη που ανάγκασε το διαιτητή να κάνει τάϊμ-άουτ είχε ως αποτέλεσμα την μέτρια εικόνα στο ματς.

Σε αναγνωριστικό ρόλο, στο ρυθμό της ομάδας, ο νεοαποκτηθείς μέσος Μπά.
Λίγες οι καλές φάσεις με πιο επικίνδυνη, επί της ουσίας, την ομάδα της Μαγνησίας και δύο σουτ των Τόνσο και Μπακούτση από καλή θέση να φεύγουν εκτός εστίας.

Στην επανάληψη ο Άρης με περισσότερα βασικά στελέχη έγινε αρκετά πιεστικός δημιουργώντας πολλές καλές στιγμές στην εστία του Μακρυωνίτη και του Γιδόπουλου οι οποίοι μοιράστηκαν το χρόνο σε αυτό το χρονικό διάστημα.

«Μοιραίος» στις πιο καλές στιγμές ο Ντιγκινί ενώ στην εξέδρα ο κόσμος, οι περισσότεροι των όσων ήταν στο γήπεδο, είχαν τα βλέμματα στραμμένα στον νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγγελο Χαριστέα ο οποίος από την πλευρά του ήταν καθησυχαστικός στα ερωτήματα που αφορούσαν τον νέο προπονητή της ομάδας τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις! 

O Άρης ξεκίνησε σε σχήμα (4-2-3-1) :
Κουέστα, Τσαγκαλίδης, Κωσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Μπάσα, Μπα, Μπακούτσης, Ντουάρτε, Μπρούνο Γκάμα, Τόνσο

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν εννέα αλλαγές, μένοντας μόνον οι Κουέστα και Γκάμα, καθώς μπήκαν στο παιχνίδι οι :
Μενέντεθ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί. Και στο 56′ ο Μαρτίνες πήρε τη θέση του Γκάμα.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα παρατάχθηκε κι αυτή σε σχήμα (4-2-3-1) με  την ακόλουθη ενδεκάδα :

Μακρυωνίτης, Γραικός, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Μπουτζίκος, Ρόκας, Τσιάρας, Ιβάν Ιάγκα, Τζέφερσον, Σκοπελίτης, Τσίτας ενώ στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Γιδόπουλος, Λάσκαρης, Πόζογλου, Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Κόλα, Μπακουλάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.