Θα επιμείνει για τον Μελιόπουλο ο ΠΑΟΚ

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να μεταπείσουν τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος θέλει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μετά την απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα να τον “κόψει” από την πρώτη ομάδα.
Δημοσίευση: 06/09/2019 - 08:48
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να μεταπείσουν τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος θέλει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μετά την απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα να τον “κόψει” από την πρώτη ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον νεαρό ποδοσφαιριστή, πως είναι σημαντικό για τον ίδιο να δουλέψει στην Κ19 της ομάδας με τον Πάμπλο Γκαρσία και πως αυτό θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά θεωρούν πως μπορούν να πείσουν τον παίκτη να αλλάξει την απόφασή του για αποχώρηση από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι “ασπρόμαυροι” θεωρούν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί επένδυση για το μέλλον και δε θέλουν να τον χάσουν με αυτό τον τρόπο. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται απογοητευμένος μετά την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα της για την εφετινή σεζόν.