ΑΕΛ: “Παγκόσμιο σύμβολο ψυχικού μεγαλείου ο Μπλατ”

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε τη στήριξη της στον Ντέιβιντ Μπλατ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε τη στήριξη της στον Ντέιβιντ Μπλατ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και χαρακτηρίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού: “παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: 

“Από τη μέρα που ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ δημοσιοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τον τιτάνιο αγώνα του. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να επιμετρήσουμε -επί ματαίω προς το παρόν- την απροσμέτρητη δύναμη της ψυχής του, που αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα.

Το ότι οι προσευχές και οι λογισμοί μας τον ακολουθούν σε κάθε βήμα ζωής που κάνει, είναι δεδομένο. Θα πρέπει ωστόσο σε όλα αυτά, να προστεθούν ο θαυμασμός μας για τον αγώνα του και η ολόθερμη συμπαράσταση μας σ’ αυτή τη δύσβατη πορεία που του επιφύλαξε η μοίρα.
 
Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, βρισκόμαστε ηθικά και νοερά στο πλευρό του καταξιωμένου κόουτς, θαυμάζουμε το απροσμέτρητο σθένος του, πιστεύουμε στην τελική του “νίκη” απέναντι στο πρόβλημα και θεωρούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί ήδη παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.