Αποτελεσματικός, ποιοτικός και νικητής (video)

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη κυριάρχησε στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη και νίκησε δίκαια και εύκολα με 3-0! Δύο γκολ ο Μακέντα και ένα ο Κολοβός.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη κυριάρχησε στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη και νίκησε δίκαια και εύκολα με 3-0! Δύο γκολ ο Μακέντα και ένα ο Κολοβός.

Οι ενδεκάδες

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Παναθηναϊκό σε 4-2-3-1 με τους Διούδη, Γιόχανσον, Νούνες, Πούγγουρα, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαχίντ, Κολοβός, Μακέντα

Ο Κίκο Ραμίρεθ από την πλευρά του κατέβασε την Ξάνθη με 3-6-1 και τους Αμπάντ, Μπαξεβανίδη, Καρασαλίδη, Μαλεζά, Λισγάρα, Σόσα, Στάρτζεον, Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Τέρκι, Φοσέρ

Η ατομική ποιότητα έφερε φάσεις και γκολ 

Ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή μπάλας σε επίπεδα του 80% σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Η Ξάνθη έπαιξε με εννέα παίκτες στην μεγάλη περιοχή σε φιλικό ματς. 

Οι ακρίτες τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια! Ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή αλλά δεν είχε ιδέες για να διασπάσει την άμυνα της ομάδας του Κίκο Ραμίρεθ!

Με μια ατομική προσπάθεια του Ζαχίντ ήρθε η πρώτη φάση για τον Παναθηναϊκό στο 28ο λεπτό αλλά ο επιθετικός μέσος της ομάδας του Γιώργου Δώνη δεν βρήκε εστία!

Αντιθέτως ο Κίκο Μακέντα ήταν εύστοχος σε παρόμοια φάση στο 37ο λεπτό! Μετά από πάσα του Χατζηθεοδωρίδη, πέρασε τον Λισγάρα και νίκησε τον Αμπάντα για το 1-0!

Το 2-0 ήρθε γρήγορα καθώς υπήρξαν περισσότεροι χώροι στο γήπεδο. Από σέντρα του Ινσούα από δεξιά ο Μακέντα δεν κατάφερε να νικήσει τον Αμπάντ αλλά τα κατάφερε ο Κολοβός. 

Άνετο 2-0 για τον Παναθηναϊκό στο ημίχρονο!

Γκολ ο Μακέντα και… τέλος

Η Ξάνθη άλλαξε σχηματισμό στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Ρενέλα αντί του Λισγάρα και πήγε σε 4-4-2! 

Ακόμη περισσότεροι χώροι στο γήπεδο και στο 53ο λεπτό ο Ζαχίντ έβγαλε τετ-α-τετ τον Μακέντα ο οποίος νίκησε άνετα τον Αμπάντ και έκανε το 3-0!

Μετά τις αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και ο Παναθηναϊκός έχασε την καλή λειτουργία του. Η Ξάνθη προσπάθησε, έκανε τις πρώτες τελικές της στο παιχνίδι αλλά χωρίς να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Διούδη αλλά και τον αντικαταστάτη του τον Κότσαρη!

Τελευταία ευκαιρία των πράσινων το σουτ του Μολό στο 88ο λεπτό. Ο Αμπάντ έχασε την μπάλα από τα χέρια του και τελικά η μπάλα κατέληξε κόρνερ!

Το ματς έμεινε στο 3-0 με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο σε μια από τις μόλις δύο τελικές προσπάθειες εντός εστίας!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης) : Διούδης (61′ Κότσαρης), Γιόχανσον (46′ Αποστολάκης), Νούνες (46′ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46′ Μαυρομάττης), Ινσούα (46′ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (61′ Θεοχάρης), Δώνης (61′ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (46′ Μολό), Ζαχίντ, Κολοβός (61′ Καμπετσής), Μακέντα (61′ Βέργος)

ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ) : Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (76′ Ντίρεσταμ), Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας (46′ Ρενέλα), Σόσα, Στάρτζεον (61′ Ντε Αμορίμ), Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (70′ Ντε Λούκας), Τέρκι (70′ Μπαριέντος), Φοσέρ (54′ Εντουάρντο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.