Φουλάρει στα μετεγγραφικά η ΑΕΚ

Εντός των επομένων ημερών αναμένονται εξελίξεις στην ΑΕΚ, τόσο στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, όσο και των πλάγιων μεσοεπιθετικών, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών.
Δημοσίευση: 22/08/2016 - 09:36
Εντός των επομένων ημερών αναμένονται εξελίξεις στην ΑΕΚ, τόσο στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, όσο και των πλάγιων μεσοεπιθετικών, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών. Μια από αυτές για το κέντρο της άμυνας είναι αυτή του Γκέοργκ Νίντερμαϊερ, με τον Γερμανό παίκτη να είναι ελεύθερος, όμως να ενδιαφέρει και αρκετές ομάδες της πατρίδας του. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη σχετική τους λίστα και άλλα ονόματα παικτών, πέρα από τον 30χρονο στόπερ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μελετάει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, προκειμένου να κάνει τις σχετικές εισηγήεις το προσεχές χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, το τμήμα σκάουτινγκ της Ένωσης συνεχίζει να ελέγχει ορισμένες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να έχει ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις από την αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, την ίδια στιγμή που ο Έλντερ Μπαρμπόσα ετοιμάζεται να γίνει και επίσημα παίκτης της Αλ Γουάσλ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από την αραβική ομάδα, η οποία έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτησή του.