Κλέιτον: «Θα τα δώσουμε όλα»

Τα πάντα θα δώσουν οι "πράσινοι" προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το «Καραϊσκάκης» δήλωσε ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη «Real News» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε πως οι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και θα δώσουν το 1.000% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο.
Δημοσίευση: 12/11/2011 - 19:00
Τα πάντα θα δώσουν οι "πράσινοι" προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το «Καραϊσκάκης» δήλωσε ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη «Real News» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε πως οι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και θα δώσουν το 1.000% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο.

«Θα πάμε στο "Καραϊσκάκης" για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Βρισκόμαστε στη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχουμε ομαδικό πνεύμα και ο ρυθμός μας είναι πολύ καλός. Θα τα δώσουμε όλα, ότι έχουμε και δεν έχουμε. Το 1.000% των δυνατοτήτων μας, ώστε να τους νικήσουμε εκεί και να αυξήσουμε τη διαφορά. Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εξάλλου, γι' αυτό παίζουμε. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλέιτον.