Η ώρα του Πρωθυπουργού;

Το ερώτημα της συνάντησης των ανθρώπων του Αρη με τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να αιωρείται.
Δημοσίευση: 15/05/2014 - 08:24

Το ερώτημα της συνάντησης των ανθρώπων του Αρη με τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να αιωρείται. Ο κ. Σαμαράς, φτάνει το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» απ΄ όπου θα αναχωρήσει κατευθείαν για τον Πλαταμώνα της Πιερίας, προκειμένου να επιθεωρήσει εν εξελίξει έργα.

Στις 19:30, θα δώσει το παρών στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, στηρίζοντας τους προεκλογικούς αγώνες των υποψηφίων της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης (Σταύρο Καλαφάτη) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Γιάννη Ιωαννίδη).

Στον Αρη, ελπίζουν πως στο μεσοδιάστημα των δύο υποχρεώσεών του, ο Πρωθυπουργός θα βρει λίγο χρόνο για μια συνάντηση, ώστε να του θέσουν τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Η σχετική ατζέντα έχει ετοιμαστεί και εφόσον το ραντεβού πραγματοποιηθεί, την κιτρινόμαυρη οικογένεια θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Ψηφίδης από την ΠΑΕ και ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας.