Λόπεθ: «Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ»

Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται το αν θα παραμείνει στη Θέλτα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ή αν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ο Ινίγο Λόπεθ.
Δημοσίευση: 19/03/2014 - 08:20

Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται το αν θα παραμείνει στη Θέλτα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ή αν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ο Ινίγο Λόπεθ. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως είναι χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα, ενώ τόνισε πως σύντομα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αρχικά, ο 31χρονος παίκτης τόνισε στον ισπανικό Τύπο: «Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενο στην Θέλτα, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ και η πραγματικότητα είναι ότι από την 1η Ιουλίου πρέπει να επιστρέψω εκεί».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός αμυντικός συμπλήρωσε: «Μου πήρε λίγο χρόνο για να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί ήρθα σε μία περίοδο που η ομάδα είχε αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή. Επίσης, όταν έφτασα η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση».

Τέλος, ο Λόπεθ τόνισε για την προσπάθεια της Θέλτα να παραμείνει στην κατηγορία: «Η ομάδα έχει δυναμική. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε σύντομα να εξασφαλίσουμε την παραμονή και να ζήσουμε πιο ήρεμα τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν».