Πρόκληση καριέρας για τους παίκτες

Ως μια πρόκληση καριέρας βλέπει ο Μίτσελ τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, κάτι που υπογράμμισε και στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ως μια πρόκληση καριέρας βλέπει ο Μίτσελ τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, κάτι που υπογράμμισε και στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά και του αγώνα με τον Πανθρακικό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Αρχικά, ο Μίτσελ τόνισε στους «ερυθρολεύκους»: «Καταλαβαίνετε όλοι ότι μπροστά, μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση. Είναι πρόκληση καριέρας, ζωής. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα υπόλοιπα, ακόμη κι αν είναι ντέρμπι. Υπήρξα παίκτης και ξέρω. Δέχομαι ότι είχατε και κούραση».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε: «Ήταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάπου σαν να άδειασε η ομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι με τον Παναθηναϊκό επηρεαστήκατε κι από αυτό που έγινε με τον Μάικλ. Κάναμε όμως και λάθη κι αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, να μην τα επαναλάβουμε, γιατί θα στοιχίσουν ακριβά με τη Μάντσεστερ».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια και ζούμε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία. Και θα έχουμε στη συνέχεια την ευκαιρία να απαντήσουμε στους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, στο Κύπελλο, που είναι κι ένας τίτλος, γιατί τα ντέρμπι που χάσαμε ήταν στο πρωτάθλημα, που θα το πάρουμε με μία ακόμη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.