Νούνες: «Δεν με ενδιαφέρει η κριτική, να κερδίσουμε εμφατικά στο επόμενο παιχνίδι» (Video)

Ο Ζοάο Νούνες μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον Βόλο, τις χαμένες ευκαιρίες, την κριτική που είχε δεχτεί μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την σιγουριά του ότι οι «πράσινοι» θα μπουν στα πλέι-οφ. 

Ο Ζοάο Νούνες μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον Βόλο, τις χαμένες ευκαιρίες, την κριτική που είχε δεχτεί μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την σιγουριά του ότι οι «πράσινοι» θα μπουν στα πλέι-οφ. 

Συνέντευξη στον Νίκο Τζουάννη:
«Νομίζω ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πολλές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κίνηση, συνεργασια, πρέσινγκ, σουτ εκτός περιοχής. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το κυριότερο πράγμα στο σημερινό παιχνίδι ήταν τα τελειώματα μας. Αν σκοράραμε το δεύτερο γκολ, θα κάναμε διαφορετική συζήτηση τώρα. Νομίζω ότι κάναμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. 

Δεν φοβάμαι ότι θα χάσουμε τα πλέι-οφ, νομίζω ότι θα μπούμε. Σήμερα είδαμε μια ομάδα που πίεζε ψηλά και πίεζε για το γκολ. Δείξαμε την ποιότητα μας και αν με ρωτάς το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αξίζαμε τη νίκη. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, παιχνίδι το παιχνίδι, προπόνηση την προπόνηση. 

Η θέση του αμυντικού χαφ είναι τελείως διαφορετική. Μου αρέσει να παίζω στόπερ, η θέση του αμυντικού χαφ είναι κάτι που μαθαίνω ακόμα. Νιώθω καλά σε αυτή, μπορώ να συνεισφέρω περισσότερα στην επίθεση και να κλείσω τους χώρους, αλλά το σημαντικό είναι να βλέπει κανείς την συνολική απόδοση της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε καλή απόδοση και στο επόμενο παιχνίδι να τελειώσουμε τις φάσεις και να πάρουμε μια εμφατική νίκη. 

Ήταν ένα κακό παιχνίδι και το αφήνω στο παρελθόν, γιατί αν μείνω στο παρελθόν δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα στο μέλλον. Επικεντρώνομαι στο πως θα βελτιώνομαι και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα. Αν έμενα σε ένα κακό παιχνίδι δεν θα γινόμουν ποδοσφαιριστής. Βλέπει κανείς παίκτες παγκόσμιας κλάσης να έχουν άσχημα παιχνίδια. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και δεν με ενδιαφέρει η κριτική ή κάτι άλλο. Τα αφήνω όλα πίσω μου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.