ΠΑΟΚ: Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε τον Ρέμπε! (pic)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί επισήμως σχετικά με τη φυγή του Όλαφ Ρέμπε από την ομάδα, όμως, η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε επισήμως την πρόσληψή του

Ο Όλαφ Ρέμπε αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Νυρεμβέργης! Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει ανακοινώσει επισήμως τη λύση της συνεργασίας του με τον Γερμανό, όμως, ήδη ο γερμανικός σύλλογος έχει ανακοινώσει επισήμως τη συνεργασία μαζί του. Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις του σχετικά με το θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι για τον Ρέμπε υπήρχαν πληροφορίες ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις οποίες, όμως, οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν επιβεβαιώσει, όπως και δεν τις έχουν διαψεύσει. Κι ενώ κυκλοφορούσε από σήμερα (8/3) το πρωί αυτή η φημολογία ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της Νυρεμβέργης να ξεδιαλύνει την υπόθεση. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται για την ώρα.

Στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου γράφει:

“Ο 42χρονος προπονητής προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και θέλει να “βοηθήσει στη διαμόρφωση της πορείας που έχει ακολουθήσει το κλαμπ”.

“Η FC Nürnberg προχωρά το διαρθρωτικό της σχεδιασμό. Ένα άλλο δομικό στοιχείο του μελλοντικού σχεδιασμού της FCN είναι η συνεργασία με έναν αθλητικό διευθυντή υπό τον διευθυντή αθλητισμού, Dieter Hecking.

Από σήμερα (8/3), Δευτέρα, είναι οριστικό ποιος θα πλαισιώσει αυτή τη θέση. Από τον φετινό συμμετέχοντα στο Europa League ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο Olaf Rebbe έρχεται στο Valznerweiher. Ο 42χρονος διευθυντής εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Χάντερσφιλντ και στη Βόλφσμπουργκ πριν από την εμπλοκή του στην Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη ο Rebbe τερμάτισε τη σύμβασή του κατόπιν δικού του αιτήματος και σύντομα θα ξεκινήσει τη δουλειά του στο κλαμπ.

“Θέλω να συμβάλλω στη διαμόρφωση του σχεδίου”

Hecking: “Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε έναν τόσο κατάλληλο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή συνάδελφο. Ο Olaf θα είναι επικεφαλής του αθλητικού τμήματος. Όταν ανακαλύψαμε ότι ο Olaf ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία για οικογενειακούς λόγους, επικοινωνήσαμε μαζί του απευθείας”.

Rebbe: “Η ανάληψη του ρόλου του αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο είναι ελκυστική για μένα, γιατί υπάρχει ένα σαφές σχέδιο και μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Θέλω να συνεισφέρω την εμπειρία μου και να συμβάλλω στην αξιοποίηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της FCN και στη διαμόρφωση της πορείας που ακολουθεί το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Dieter Hecking και Niels Rossow”.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.