Μάντζιος: “Επιτακτική η νίκη με Ατρόμητο!” (vid)

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Μάντζιος, τόνισε στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (28/2) εντός έδρας τη σημαντικότητα της ενδεχόμενης νίκης για τους "κίτρινους"

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1 της τρέχουσας σεζόν ο Άρης παλεύει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον πίνακα της βαθμολογίας, ώστε να αποκτήσει ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του εν όψει πλέι οφ, αλλά και για τη συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών για να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη διαδικασία, που θα κρίνει την τελική κατάταξη. Επομένως, στον ερχόμενο αγώνα (28/2) με τον Ατρόμητο εντός έδρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική ανάγκη, όπως δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA γι’ αυτό το ματς ο Απόστολος Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη απάντησε, ερωτώμενος αρχικά για την κατάσταση της ομάδας εν όψει Ατρομήτου, μετά το καλό αποτέλεσμα στο “Γ. Καραϊσκάκης” που προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Η κατάσταση της ομάδας, ειδικά μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλή. Δουλέψαμε καλά και μέσα στην εβδομάδα αυτή στις προπονήσεις, οπότε θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για το ερχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε απουσίες παικτών”.

Σχετικά με τον Ατρόμητο και πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον ερχόμενο αντίπαλό του, διευκρίνισε ο Απόστολος Μάντζιος: “Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Οι ομάδες στην έδρα μας κλείνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί από την αρχή”.

Και μιας και η συζήτηση πήγε στον τρόπο που οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, τέθηκε η ερώτηση, αν αυτός είναι ο λόγος που οι “κίτρινοι” έχουν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια τους μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν. Απάντησε: “Άλλο είναι τα εντός έδρας παιχνίδια κι άλλο τα εκτός. Στην έδρα μας μας έρχονται οι ομάδες και συνήθως παίζουν πίσω, όπως έκανε ο Παναιτωλικός πρόσφατα. Δεν είναι, όμως, αυτή απολύτως η εξήγηση γιατί πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Το λέω γιατί κι εκτός έδρας σε πολλά παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και έχουμε την κυριαρχία. Άρα, δεν είναι η εξήγηση ότι εκτός έδρας έχουμε περισσότερους χώρους”.

Κι όσο για το ρεκόρ του Άρη στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα στους αγώνες που έδωσε στην Αττική απάντησε: “Επιβεβαιώνει αυτό ότι είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Στην Αθήνα και γενικότερα εκτός έδρας στα περισσότερα παιχνίδια είμαστε αήττητοι κι αυτό δείχνει την αξία μας”.

Σχετικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κατάταξη του πίνακα της Super League 1 στο τέλος της κανονικής περιόδου κι αν αυτός ο στόχος κάνει επιτακτική τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ο Μάντζιος τόνισε: “Πράγματι, είναι επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο. Δεν είναι, όμως, παιχνίδι χωρίς αύριο, γιατί υπάρχουν τα πλέι οφ. Πάντως, θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να μείνουμε ψηλά, αλλά και για να αποκτήσουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να νικήσουμε! Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των 23 αγωνιστικών του πρωταθλήματος μέχρι τώρα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα στον πίνακα. Αυτό κάτι λέει. Έχουμε αποκτήσει το σεβασμό όλου του κόσμου του ποδοσφαίρου. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε”.

Στην ερώτηση σχετικά με το πόσο βοήθησε τον Κώστα Μήτρογλου το γκολ που έβαλε κόντρα στον Ολυμπιακό να ανέβει ψυχολογικά, ο Μάντζιος απάντησε: “Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Η διάθεσή του και η προσπάθειά του γενικώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι που μας άφησε περισσότερο ικανοποιημένους. Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ στα πλέι οφ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.