ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Λιβάια η Χάιντουκ! (pic)

Λίγη ώρα μετά το επίσημο τέλος της συνεργασίας του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, η Χάιντουκ Σπλιτ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κροάτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Λίγη ώρα μετά το επίσημο τέλος της συνεργασίας του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, η Χάιντουκ Σπλιτ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κροάτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στην Χάιντουκ μετά από έντεκα χρόνια για να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Κροατικής ομάδας. 

Η επιλογή της Χάιντουκ Σπλιτ από τον Μάρκο Λιβάια έχει να κάνει με δύο πράγματα. Πρώτον ότι στην Κροατία βρίσκεται ήδη η σύζυγός του, η οποία τις επόμενες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και δεύτερον ότι μπορούσε να πάρει μεταγραφή αυτή τη στιγμή ως ελεύθερος για να αγωνιστεί στο Κροατικό πρωτάθλημα. 

Έτσι, αποφάσισε να χαρίσει χρήματα από το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ και να μείνει ελεύθερος προκειμένου να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην μείνει αγωνιστικά άπραγος.

Το καλοκαίρι θα είναι ξανά ελεύθερος και θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τη μεταγραφή του σε όποια ομάδα το επιθυμεί. 

“Μετά από αρκετά χρόνια, ο Λιβάια επιστρέφει στην Κροατία για να φορέσει τη φανέλα της Χάιντουκ. Ο Μάρκο είχε αποχωρήσει από την ομάδα σε ηλικία 16 ετών για να μεταγραφεί στην Ίντερ και σ’ αυτό το διάστημα είχε προλάβει να αγωνιστεί σε έξι φιλικούς αγώνες με τη φανέλα της ομάδας” αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή της η Χάιντουκ Σπλιτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.