Σιμόες: “Αλλάζω το γκολ με τη νίκη της ΑΕΚ” (vid)

Ο Αντρέ Σιμόες σχολίασε το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα άλλαζε το γκολ του με την νίκη των "κιτρινόμαυρων".

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Αντρέ Σιμόες για το τελικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ.

Μέσα από την κάμερα των καναλιών NovasportsHD αναφέρθηκε στην καλύτερη στιγμή που είχε με τη φανέλα των “κιτρινόμαυρων” ενώ για εκείνον μέχρι τώρα δεν υπάρχει χειρότερη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: “Σήμερα γνωρίζαμε ότι θα είναι ντέρμπι. Θέλαμε να δείξουμε ότι θα μπούμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο αντιδράσαμε και βάλαμε ένα γκολ. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας. Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για τους φιλάθλους μας. Είναι μια δύσκολη χρονιά”. 

Για την αντίδραση του στο γκολ: “Είδα τον πανηγυρισμό μου, δεν ήταν ο καλύτερος. Όταν δεχθήκαμε το γκολ είπαμε με τους συμπάικτες μου ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μίλησα με τον Ιονούτ του είπα να “πηδήξω¨στην επόμενη φάση και σκόραρα”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Μας πονάει που η κατάσταση είναι δύσκολη συμβαίνει αυτό. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση και δεν παραπονιέται ποτέ”.

Για τα χρόνια του στην ΑΕΚ και την καλύτερη και χειρότερη στιγμή στην καριέρα του: “Ήρθα το 2015 και κερδίσαμε ένα κύπελλο. Η ποιότητα στα γήπεδα είναι διαφορετική. Έμεινα αυτά τα χρόνια και θέλω να μείνω περισσότερο. Η χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα είναι η καλύτερη. Δεν έχω χειρότερη αλλά δεν μου αρέσει όταν η ομάδα είναι μακριά από το πρωτάθλημα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.