Αρης: Το “ντόμινο” με Σούντγκρεν

Η ενεργοποίηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν είχε άμεσο αντίκτυπο για τον Αρη και σε άλλες θέσεις στην 11άδα, εκτός από -το προφανές- την επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας

Είχε να παίξει από το τέλος της κανονικής περιόδου της προηγούμενης σεζόν, από την 1η Μαρτίου και το παιχνίδι του Αρη με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν ξεκάθαρα εκτός επιλογών από τον προηγούμενο τεχνικό του Αρη, τον Μίχαελ Ενινγκ. Και μάλιστα, το σενάριο που έπαιζε ήταν να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Όλα αυτά είναι παρελθόν. Και κάπως έτσι τα προσεγγίζει και ο ίδιος ο Σουηδός που μίλησε στη NOVA.

Ο Ακης Μάντζιος πολύ γρήγορα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αρη μίλησε με τον Σουηδό. Του είπε ότι τον υπολογίζει κανονικά και ο Σούντγκρεν εμφανίστηκε και πάλι σε παιχνίδι του Αρη. 

Το πρώτο ήταν ως αλλαγή, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Και μετά, η επιστροφή και ως βασικός.

Ο 30χρονος Σουηδός αμυντικός ήταν στο αρχικό σχήμα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Η συμμετοχή του Σούντγκρεν ξανά στα παιχνίδια του Άρη έχει άμεσο αντίκτυπο όμως και σε άλλες θέσεις στην εντεκάδα εκτός από -το προφανές- το δεξί άκρο της άμυνας. 

-Με τον Σούντγκρεν παρόντα μπορεί να απελευθερωθεί ο Ροζ και να παίζει στο κέντρο της άμυνας.

-Με τον Σούντγκρεν παρόντα μπορεί να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του στο κέντρο ο Λούκας Σάσα, παίκτης που επίσης (όπως και ο Ροζ) χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας.

-Με τον Σούντγκρεν παρόντα, ο Σάκιτς μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ κάτι που έγινε ήδη στα δύο παιχνίδια, με Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης όταν και ο Κριστιάν Γκάνεα δεν μπορούσε να μπει σε πρώτο επίπεδο επιλογών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.