Σερπέζης: “Δάσκαλος ο Μαουρίσιο” (vid)

Ο νεαρός Δημήτρης Σερπέζης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τον... δάσκαλο Μαουρίσιο! 

Ο νεαρός Δημήτρης Σερπέζης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, τη βελτιωμένη ψυχολογία των Πράσινων και τον… δάσκαλο Μαουρίσιο

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Δημήτρη Σερπέζη στο novasports.gr

“Σίγουρα χαμογελάμε και χρειαζόμασταν καιρό αυτά τα αποτελέσματα, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία. Δεν θα έλεγα ότι είναι στα ύψη η ψυχολογία, γιατί κερδίσαμε δύο ομάδες οι οποίες δεν είναι στις υψηλότερες θέσεις, παρόλαυτα είναι μια ώθηση για να συνεχίσουμε το σερί νικών και να φτάσουμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος σε ένα ντέρμπι, το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. 

Στα ματς με τη Λάρισα και το Βόλο χάσαμε στα τελευταία λεπτά τους βαθμούς και τώρα διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι (με τον Απόλλωνα) και μάθαμε από τα λάθη μας. 

Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να δώσουμε το 100% στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο έξυπνος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.