Χωρίς γκολ Άρης και Βόλος (vid)

Στο στείρο 0-0 έμειναν Άρης και Βόλος στο τελευταίο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και του Βόλου.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα και με αρκετή δύναμη σε αρκετά διαστήματα, οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν πολλά… να δώσουν.  

Πως λέπαιξαν οι δύο ομάδες

Στο πρώτο ημίχρονο ο  Μίκαελ Ένινγκ, επέμεινε στην επιλογή του Κουέστα κάτω από τα δοκάρια (καθώς δεν είχε και άλλη επιλογή δεδομένης της απουσίας του Έμαν με την Εθνική Αυστρίας και έχοντας ως μοναδική εναλλακτική λύση τον νεαρό Ράντο), ενώ σε θέση του αριστερού μπακ δοκίμασε τον Παναγιώτη Σενγκιέρκη, λόγω της απουσίας του Γκανέα που αποκλείστηκε τελευταία στιγμή καθώς ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές. Στα δεξιά της άμυνας ο Σάκιτς διατήρησε την θέση του, όπως και οι Ρόζ – Ντάτκοβιτς που παρέμειναν σε θέση  στόπερ. Οι Τζέγκο, Σάσα και Ματίγια ήταν η τριάδα των μέσων με τους Φετφατζίδη, Γκάμα και Λόπες να συνθέτουν την γραμμή κρούσης των γηπεδούχων.

Για τον Βόλο, αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από έξι φιλικά παιχνίδια, όπου στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο Ισπανός Ανχελ Λόπεθ.
Ο Ισπανός είχε μόλις τρεις προπονήσεις, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη.
Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Νίνη και Μαρτίνες.
Ο Γκαραβέλης αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια, ενώ στόπερ της ομάδας της Μαγνησίας ήταν οι Κολόμπο – Σάντες με τους Τέκιο (δεξιά) και Φεράρι (αριστερά) στα δύο άκρα.
Οι Τσοκάνης και Ριένστρα έπαιξαν μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, με τους Περέα, Μπαρτόλο και Μπαρέντο στο κέντρο, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Δουβίκας

Μέτριο πρώτο μέρος

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές φάσεις με κορυφαία εκείνη του Βόλου στο 41΄ όπου ο Μπαριέντος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κουέστα, αλλά σούταρε επάνω στο σώμα του Ισπανού τερματοφύλακα και έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. 

Κατά τα άλλα, ο Άρης δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και περιορίστηκε σε κάποιες ελάχιστες καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.
Στο 9΄ από σουτ του Τζέγκο η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 34΄ σε δύο διαδοχικές φάσεις, (κεφαλιά Λόπες και σουτ Γκάμα) μπλόκαρε την μπάλα ο Γκαραβέλης  

Καλύτεροι στην επανάληψη, αλλά…

Στη διάρκεια του β΄ μέρους, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αλλαγμένες και ελαφρώς βελτιωμένες, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και πρόσωπα.
Μέχρι το 65΄ είχαμε αρκετές φάσεις, με τον Περέα να απειλεί δύο φορές (58΄ και 64΄) αλλά ήταν άστοχος, ενώ στο δίλεπτο 59΄- 61΄ οι «κίτρινοι» είχαν τρεις φάσεις με Σάσα και Γκάμα (σε δύο περιπτώσεις) όμως ο Κείμαν που μπήκε «ζεστός» στο ημίχρονο ως αλλαγή του Γκαραβέλη έσωσε την εστία του.   

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (76΄Μαρμαρίδης), Ρόζ, Ντάτκοβιτς, Σενγκιέργκης, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης (80΄ Μάνος), Ματίγια, Γκάμα (76΄ Μπερτόλιο), Λόπεζ (64΄Μαντσίνι)

Βόλος: Γκαραβέλης (46΄ Κλεϊμαν), Μπλάζκες, Τέκιο (64΄Τεντάκης), Σάντες (64΄ Δημόπουλος) φεράρι, Τσοκάνης (46΄ Λούντεφαλ), Ριένστρα (64΄ Κιάκος),  Μπαριέντος, Περέα (64΄ Κρητικός),  Μπαρτόλοιο (64΄ Γέντρισεκ), Δουβίκας

Διαιτητής: Πολυχρόνης,
Βοηθός: Τυριακίδης, Φράγιος
4ος Διαιτητής: Μπούτσικος
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.