Γκάμα: “Εισέπραξα αγάπη κι έμεινα να βοηθήσω!” (vid)

Εντυπωσιάζει η εξήγηση που έδωσε ο Μπρούνο Γκάμα μιλώντας στη NOVA για το γεγονός ότι είναι ένας από τους λίγους, που παρέμειναν στον Άρη μέχρι το τέλος των πλέι οφ

Η 30ή του περασμένου Ιουνίου φανέρωσε δύο τάσεις στα αποδυτήρια του Άρη. Αφενός υπήρχαν παίκτες που έκριναν ότι δεν είχαν λόγους να μείνουν στην ομάδα μέχρι το τέλος των πλέι οφ κι αφετέρου άλλοι που θεώρησαν ότι έπρεπε να το πράξουν. Στη δεύτερη τάση ανήκει ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος παρότι δεν συμφώνησε οριστικά να ανανεώσει και για την επόμενη σεζόν το συμβόλαιό του με τους “κίτρινους”, δέχτηκε να παραμείνει έως να κλείσει αυτή η διαδικασία.

Μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (15/7) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Άρη εξήγησε γιατί το έκανε αυτό. Μάλιστα, εντυπωσίασε με την εξήγηση που έδωσε, με την οποία φανέρωσε ότι στην εποχή του άκρατου επαγγελματισμού στο ποδόσφαιρο, το συναίσθημα δεν “πέθανε”.

Ερωτώμενος αν η κατάσταση που διαμορφώθηκε με το άδειασμα του ρόστερ τον έκανε να δεθεί περισσότερο με την ομάδα, απάντησε χαρακτηριστικά ο Γκάμα: “Σίγουρα ναι! Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έμεινα να βοηθήσω. Όταν η ομάδα έπρεπε να με βοηθήσει, μου στάθηκε, οπότε έπρεπε κι εγώ να σταθώ το ίδιο απέναντί της! Οι λίγοι που μείναμε, δεθήκαμε περισσότερο και βάλαμε όλες τις δυνάμεις μας να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι ιδιαίτερες συνθήκες μας έδεσαν πιο πολύ”.

Ο Γκάμα είπε ακόμη όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εξαιρετική σεζόν που έκανε στον Άρη κι αν κρίνει ότι αυτή ήταν η καλύτερη ή μία από τις καλύτερες στην καριέρα του: “Ναι, ήταν μία από τις καλύτερες! Ερχόμουν από σοβαρό τραυματισμό, δούλεψα σκληρά, ενώ με βοήθησε η αγάπη και η εμπιστοσύνη από το σύλλογο, ώστε να κάνω μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου. Αυτό ήθελα να το ανταποδώσω“.

Σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι περιμένει μια δύσκολη μάχη, με αντίπαλο μια ομάδα δυνατή, που παίζει ελεύθερα, διότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, όπως και ότι ο Άρης πηγαίνει στο ματς αυτό με αναπτερωμένο ηθικό μετά τη σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, στην Κρήτη (11/7).

Δείτε τις δηλώσεις του Μπρούνο Γκάμα στη NOVA στο σχετικό βίντεο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.