Ξάνθη: Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ο Εντουάρντο

Η αποστολή της Ξάνθης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (04/07, 19:30), για την 5η αγωνιστική των Play-out, ματς το οποίο όμως, βρίσκεται στον... αέρα.

Με απόντα τον τραυματία Εντουάρντο, ανακοίνωσε την αποστολή της Ξάνθης, ο Νίκος Καραγεωργίου, αν και όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε θετικό δείγμα κορωνοϊού στην ομάδα, με το παιχνίδι κόντρα στον σύλλογο της Φθιώτιδας να είναι στον… αέρα, καθώς άπαντες μπήκαν σε καραντίνα στον Βόλο.

Αν το ματς εκκινήσει κανονικά, ο Έλληνας προπονητής ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα, καθώς στην περίπτωση που η ομάδα του ηττηθεί από τη Λαμία, τότε ενδεχομένως οι Ακρίτες να βρεθούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των Play-out, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Φυσικά, αυτό ισχύει με τα τωρινά δεδομένα, καθώς η Ξάνθη περιμένει την εκδίκαση του CAS στις 6 Ιουλίου και την απόφασή του, προκειμένου να δει αν θα της επιστραφούν οι επτά βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή της Ξάνθης βρίσκονται οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.