Παίζει στο ντέρμπι και φεύγει ο Ζαχίντ!

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο θα είναι και το τελευταίο ματς του Νορβηγού μεσοεπιθετικού Ζαχίντ καθώς στις 23/6 πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο θα είναι και το τελευταίο ματς του Νορβηγού μεσοεπιθετικού Γκαγιάς Ζαχίντ!
Ο 25χρονος παίκτης θα είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» και λίγες μέρες αργότερα θα αναχωρήσει για την Κύπρο καθώς λήγει ο δανεισμός του στον ΑΠΟΕΛ και οφείλει να δώσει το παρόν στην Λευκωσία στις 23 του μηνός έτσι ώστε να μείνει – σύμφωνα με το πρωτόκολλο – σε καραντίνα πριν ενταχθεί στην ομάδα για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και την προετοιμασία της!

Ο Παναθηναϊκός είχε επαφές με τους παράγοντες της Κυπριακής ομάδας έτσι ώστε να κρατήσει τον παίκτη ως το τέλος των πλέϊ-οφ όμως ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης είχε απαντήσει προ ημερών ότι κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.
Τώρα προκύπτει και η υποχρεωτική παρουσία του παίκτη στην Κύπρο, 15 μέρες πριν την έναρξη των προετοιμασίας και έτσι η σχετική ειδοποίηση αναφέρει πως αυτός οφείλει να είναι εκεί ως την ερχόμενη Τρίτη!

Ο Γιώργος Δώνης χάνει ένα καλό «χαρτί» για το συγκεκριμένο ματς αν και όπως φαίνεται, πιθανότατα ο εν λόγω παίκτης δεν λογαριάζεται για την αρχική ενδεκάδα.
Ο Ζαχίντ έχει ως τώρα 28 φετινές συμμετοχές στον Παναθηναϊκό (24 πρωτάθλημα, 4 κύπελλο) με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.