Μιχάι Κόρχουτ : “Θέλω να μείνω αλλά εξαρτάται από τον Άρη” (video)

Δείτε τι δήλωσε ο αριστερός μπακ και σκόρερ του Άρη, Μιχάι Κόρχουτ για τη νίκη 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ.

“Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και ίσως να μπορώ να το κάνω και στα επόμενα παιχνίδια. Φυσικά είναι πιο σημαντικό το αποτέλεσμα αλλά ελπίζω να βάλω κι άλλα γκολ. 

Δεν είναι εύκολο να παίζεις μετά από τρεις μήνες. Μας λείπουν και οι οπαδοί μας που μας βοηθούν πολύ. Νομίζω ότι δεν παίξαμε πολύ καλά αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώθουμε. Το σημαντικό σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. 

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά βρίσκουμε πάντα περισσότερη δύναμη όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει πρέπει να το διορθώσουμε. Ήταν το σημαντικότερο η ανατροπή. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά. Ο ΟΦΗ ήταν καλός στις αντεπιθέσεις και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, πιέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. 

Δεν σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την πέμπτη θέση στα Playoff. Σίγουρα μπορούμε να πάμε πιο μακριά στο κύπελλο. Ακούμε ότι μετά την τέταρτη αγωνιστική ότι μπορούμε να έχουμε και κόσμο στα παιχνίδια οπότε ίσως πάμε ακόμη καλύτερα. 

Φυσικά και θέλω να μείνω στον Άρη. Μου αρέσει η πόλη, η ομάδα, ο κόσμος σε εμένα και την οικογένεια μου. Έχουμε 20 ημέρες ακόμα. Έχω χρόνο να το σκεφτώ αλλά σας λέω ότι θέλω να μείνω και όλα εξαρτώνται από την ομάδα”. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.