Επέστρεψε στο λιμάνι ο Χασάν (photo)

Ο Αχμέντ Χασάν είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Μπράγκα, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Αχμέντ Χασάν είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Μπράγκα, με τη μορφή δανεισμού. Ο Αιγύπτιος επιθετικός επιστρέφει στους “ερυθρολεύκους”, μετά από έξι μήνες, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα τους και πέρυσι, επίσης με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα έχει οψιόν αγοράς του παίκτη στο τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Χασάν αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός (26 ετών) θα φορέσει για δεύτερη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την περσινή του παρουσία στην ομάδα μας”.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο Καραϊσκάκη και να νιώσω τη στήριξή σας! Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα!”.

Η σχετική ανακοίνωση: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.