Μέσα ο Λάζαρος!

Για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του. Παρών ο Ποντένσε, ντεμπούτο και για Μάρκοβιτς, ξεκουράζεται ο Ομάρ!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο. Ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και η 21η αγωνιστική, όταν στάθηκε άτυχος. Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα ο 33χρονος μέσος προπονείται σε υψηλό ρυθμό και περιμένει την ευκαιρία του με υπομονή.

Ο μέσος του Ολυμπιακού θα είναι μια από τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ (17.15, NS2HD). Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την απογευματινή προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή των 24 ποδοσφαιριστών, αφήνοντας εκτός τον Ομάρ, ο οποίος χρειάζεται αποφόρτιση, τον τιμωρημένο Σεμέδο, τους τραυματίες Γκιλιέρμε, Φορτούνη και Βαλμπουενά, αλλά και τον ανέτοιμο Σισέ.

Για πρώτη φορά θα βρεθεί στην αποστολή και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος μέχρι στιγμής είχε πάρει παιχνίδια μόνο με την Κ19, αν και προπονείται με την πρώτη ομάδα.

O Ποντένσε αν και αντικαταστάθηκε με μυϊκό πρόβλημα στο ματς με τον Αστέρα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα βοηθήσει κόντρα στους “βυσσινί”.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.​​​​​​


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.