Γκαλιάνι: «Έχει όρεξη ο Ζέεντορφ»

Ευχαριστημένος με τις πρώτες εντυπώσεις που έχει από τον Κλάρενς Ζέεντορφ, εμφανίστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 10:28

Ευχαριστημένος με τις πρώτες εντυπώσεις που έχει από τον Κλάρενς Ζέεντορφ, εμφανίστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε πως ο Ολλανδός έχει αρκετή όρεξη και κίνητρα και πως θα καταφέρει να ανατρέψει την κακή έως τώρα εικόνα των «ροσονέρι» στην εφετινή σεζόν. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Φίλιπο Ιντζάγκι.

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: «Ο Αλέγκρι; Είναι η μοίρα των προπονητών, οι 22 απολογισμός με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου έφεραν μία επιλογή που συνήθως αποφεύγουμε. Με τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι αποφασίσαμε πως η καλύτερη λύση ήταν ο Ζέεντορφ που ήρθε πολύ γρήγορα και είμαι αισιόδοξος».

Στη συνέχεια, ο Γκαλιάνι υπογράμμισε: «Έχω μόνο θετικές εντυπώσεις. Όλοι είναι πολύ συνεργάσιμοι και είδα πως ο Κλάρενς είναι γεμάτος κίνητρα και όρεξη. Εάν κάνει ως προπονητής αυτά που έκανε ως ποδοσφαιριστής, θα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί καις τον Φίλιπο Ιντζάγκι: «Τα πάει πολύ καλά και συμφωνεί ακόμα και ο Πίπο ότι θα πρέπει να συνεχίσει το δρόμο του στην ομάδα Primavera, θα γίνει ένας μεγάλος προπονητής».