Η Τορίνο πήρε το επεισοδιακό ντέρμπι

Η «Γκρανάτα» μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Γιουβέντους, κατάφερε, όμως, να πάρει τη νίκη με 2-1 για την 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο σ΄ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια.

Η «Γκρανάτα» μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Γιουβέντους, κατάφερε, όμως, να πάρει τη νίκη με 2-1 για την 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο σ΄ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια.

Ο Αντρέα Πίρλο άνοιξε το σκορ για τη «Βέκια Σινιόρα» στο 35΄, όμως μέσα σε οκτώ αγωνιστικά λεπτά οι γηπεδούχοι στο «Ολίμπικο» του Τορίνο γύρισαν υπέρ τους την κατάσταση. Ο Νταρμιάν στο 45΄ ισοφάρισε σε 1-1, με το δεύτερο ημίχρονο ν΄ αρχίζει με γκολ για τους τελικούς νικητές. Ο σκόρερ του 1-1 έδωσε την ασίστ στον Κουαλιαρέλα, ο οποίος στο 57΄ σημείωσε τέρμα απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Γιουβέντους έμεινε στους 73 βαθμούς και πρώτη, ενώ η Τορίνο ανέβηκε στους 47. Ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων στο ντέρμπι της πόλης, μετά από είκοσι χρόνια! Το ματς στιγματίστηκε από σκληρά επεισόδια, πριν και κατά τη διάρκεια του ματς, στο οποίο υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί δέκα οπαδών. Η «τελειωμένη» Πάρμα συνέχισε να εκπλήσσει με την αποτελεσματικότητά της, κερδίζοντας και την Παλέρμο με 1-0, χάριν σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νοτσερίνο στο 22΄.

Στο «Μπεντεγκόντι» η Βερόνα χρειάστηκε να παίξει από το 18΄ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του γκολκίπερ Ράφαελ. Βασικός αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας, που σημείωσε με αυτογκόλ και το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χριστοδουλόπουλος και Ταχτσίδης.  

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, για την Κυριακή (26/4), σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Τζένοα – Τσεζένα: 3-1 (38΄ Μπερτολάτσι, 45΄+3΄ Περότι πέναλτι, 53΄ Παβολέτι – 69΄ Καρμπονέρο) / Για την Τσεζένα αποβλήθηκε στο 92΄ ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Ζε Εντουάρντο
Λάτσιο – Κιέβο: 1-1 (45΄+1΄ Κλόζε – 75΄ Παλόσκι) / Για την Κιέβο μπήκε αλλαγή στο 75΄ ο Φετφατζίδης στη θέση του Πελισιέ
Βερόνα – Σασουόλο: 3-2 (30΄ Τάλεμπ, 63΄, 71΄ Τόνι – 35΄ Μόρας αυτογκόλ, 89΄ Φλόρες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.