Ενδιαφέρεται για τον Μόντριτς η Μίλαν

Η διοίκηση της Μίλαν είχε μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Λούκα Μόντριτς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Κροάτη μέσου, για μια ενδεχόμενη μετεγγραφή του στην ιταλική ομάδα.
Δημοσίευση: 17/07/2019 - 09:10
Η διοίκηση της Μίλαν είχε μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Λούκα Μόντριτς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Κροάτη μέσου, για μια ενδεχόμενη μετεγγραφή του στην ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι ιθύνοντες των “ροσονέρι” ρώτησαν τον Βλάντο Λέμιτς, αν ο πελάτης του ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες, καθώς αυτό θα γίνει μόνο αν ο έμπειρος μέσος αποφασίσει πως θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί τονίζουν πως αν ο Μόντριτς εμφανιστεί θετικός, τότε θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα γίνουν προσπάθειες, για την απόκτησή του από τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης.