Ντε Λιχτ: “Η Γιουβέντους έδειξε πως με εμπιστεύεται”

Ο Ματάις Ντε Λιχτ τόνισε πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, γιατί η ιταλική ομάδα έδειξε πως τον εμπιστεύεται περισσότερο από τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες.
Δημοσίευση: 19/07/2019 - 09:23
Ο Ματάις Ντε Λιχτ τόνισε πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, γιατί η ιταλική ομάδα έδειξε πως τον εμπιστεύεται περισσότερο από τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε πως είχε ως ινδάλματα αρκετούς παλαίμαχους Ιταλούς ποδοσφαιριστές και πως αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος, για να μετακομίσει στο Τορίνο.

Αρχικά, ο Ντε Λιχτ τόνισε: “Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο οι Ιταλοί αμύνονται και πήρα την απόφασή μου με βάση αυτό. Πολλοί από τους παίκτες που είναι ινδάλματα για εμένα είναι Ιταλοί. Μπαρέζι, Μαλντίνι, Νέστα, Καναβάρο, Σιρέα... Και μπορώ να συνεχίσω”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ήταν μία δύσκολη απόφαση, είχα πολλές επιλογές αλλά έπρεπε να πάρω εκείνη που πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για εμένα. Είναι σημαντικό να ξέρω το πώς θα παίζω και να είμαι σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται και μου δίνει δύναμη”.