Σκόραρε ο Ριμπερί, δεν κέρδισε η Φιορεντίνα

Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι οι "Βιόλα" που παραχωρησαν ισοπαλία (2-2) στην Αταλάντα και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Νίκες για Ρόμα, Λάτσιο. Αναλυτικά όσα έγιναν στη Serie A.

Μετά τις Σαββατιάτικες νίκες των Ίντερ και Γιουβέντους, την Κυριακή ήρθε η νίκη της Νάπολι που διατήρησε τις τρεις ομάδες κοντά στην βαθμολογία.

Λύτρωση με Τζέκο το 90′

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη της Ρόμα με 2-1 στη Μπολόνια χάρη σε γκολ του Τζέκο στο 90ό λεπτό. Οι “τζαλορόσι” είχαν προηγηθεί στο 49ο λεπτό με τον Κολάροφ, ενώ η Μπολόνια ισοφάρισε με πέναλτι στον Σανσόν στο 54′. 

Ούτε τώρα η Φιορεντίνα

Στο “Ένιο Ταρντίνι”, και όχι στο Μπέργκαμο που γίνονται έργα, η ομάδα του Μοντέλα έψαχνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την είχε στο χέρι μέχρι το 84ο λεπτό. Με γκολ του Κιέζα στο 24′ και με το πρώτο ιταλικό γκολ του Ριμπερί στο 65′ όλα έδειχναν πως το πρώτο τρίποντο ήταν κοντά. Ωστόσο η Αταλάντα αφού μείωσε με τον Ίλισιτς στο 84, εν συνεχεία ισοφάρισε στο 90′ με τον Καστάνιε αφήνοντας την Φιορεντίνα ουραγό της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς.

Παραμένει ψηλά η Λάτσιο

Με ένα γκολ του Ιμόμπιλε στο 8ο λεπτό και ένα του Μάρουσιτς στο 67′ η Λάτσιο νίκησε με 2-0 την Πάρμα και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας ένα πόντο πίσω από τη συμπολίτισσά της. 

“Έσπασε το ρόδι” η Σαμπντόρια

Μετά από τρεις ήττες στο πρωτάθλημα η ομάδα της Γένοβας επικράτησε με 1-0 της Τορίνο έχοντας ως σκόρερ τον Γκαμπιαντίνι στο 56ο λεπτό και ανάσανε βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.

Εύκολα η Σασουόλο

Με 3-0 επικράτησε η Σασουόλο της ΣΠΑΛ έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Καπούτο που πέτυχε δύο γκολ για να τον συμπληρώσει ο Ντούνκαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.