Ο Λουκάκου το αφιέρωσε στη μητέρα του (video)

Ο Ρομέλου Λουκάκου αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-0 της Ίντερ επί της Μίλαν στη μητέρα του, στην οποία έστειλε το μήνυμά του, μέσω των καμερών που υπήρχαν στο αγωνιστικό χώρο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-0 της Ίντερ επί της Μίλαν στη μητέρα του, στην οποία έστειλε το μήνυμά του, μέσω των καμερών που υπήρχαν στο αγωνιστικό χώρο. Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα για τους “νερατζούρι” στο ντέρμπι του Μιλάνου, τόσο για το γκολ που σημείωσε, όσο και για τον πανηγυρισμός μετά από αυτό. Ο Λουκάκου είπε στην κάμερα που κατέγραφε τον πανηγυρισμό του: “Μαμά σε αγαπώ”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουκάκου δήλωσε: “Έχουμε μια σχέση ιδιαίτερη και πολύ δυνατή, στα 26 μου χρόνια βλέπω έναν προπονητή που επιτέλους είναι ικανός να μου δίνει κίνητρο κάθε μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί του σε αυτή την ομάδα”.

Στη συνέχεια, δε θέλησε να αναφερθεί στις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου από τους “νερατζούρι”: “Δε θέλω να μιλήσω για αυτό, το επόμενο ματς με τη Λάτσιο είναι πολύ δύσκολο. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε τώρα”.

Στο σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.