Φετφατζίδης: «Να αρχίσω να σκοράρω»

Να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα θέλει ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν του αρκούν οι ασίστ που μοιράζει.
Δημοσίευση: 22/02/2014 - 09:24

Να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα θέλει ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν του αρκούν οι ασίστ που μοιράζει. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Τζένοα, ενώ υπογράμμισε πως ο ίδιος πίεσε για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην ιταλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Αρχικά, ο Φετφατζίδης υπογράμμισε: «Οι ασίστ δεν μου είναι αρκετές. Θέλω να αρχίσω να σκοράρω. Το ότι μου λένε πως οι ασίστ είναι επίσης σημαντικές δεν με ικανοποιεί. Με δυσαρεστεί το ότι δεν έχω πετύχει γκολ».

Σχετικά με τις συγκρίσεις που κάνουν ορισμένοι με τον Μέσι, τόνισε: «Τέτοιες συγκρίσεις δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα».

Τέλος, ο Φετφατζίδης δήλωσε για την έως τώρα παρουσία του στην Ιταλία: «Εγώ πίεσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην Τζένοα. Εδώ δουλεύεις παραπάνω σε τομείς όπως η τακτική και η φυσική κατάσταση. Για να γίνω καλύτερος ήταν για μένα υποχρεωτικό να κάνω αυτό το βήμα. Με περιμένει η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο».