Κομπανί: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Άντερλεχτ!» (photos)

Να επιτύχει απόλυτα στο νέο του ρόλο, θα επιδιώξει ο Βενσάν Κομπανί. Ο Βέλγος αμυντικός άφησε μετά από 11 ολόκληρα χρόνια την Μάντσεστερ Σίτι και αποδέχτηκε τον ρόλο παίκτη-προπονητή στην Άντερλεχτ.

Να επιτύχει απόλυτα στο νέο του ρόλο, θα επιδιώξει ο Βενσάν Κομπανί. Ο Βέλγος αμυντικός άφησε μετά από 11 ολόκληρα χρόνια την Μάντσεστερ Σίτι και αποδέχτηκε τον ρόλο παίκτη-προπονητή στην Άντερλεχτ.
Ο πρώην αρχηγός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, δεν έχει άγχος και δηλώνει πεπεισμένος ότι μπορεί να πετύχει στην δύσκολη αποστολή που ανέλαβε. Να επαναφέρει την ευρισκόμενη σε παρακμή Άντερλεχτ, στην κορυφή.

«Η ευκαιρία ήταν πολύ μεγάλη και ξέρω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάρω αυτή την απόφαση», δήλωσε ο Κομπανί, κατά την παρουσίαση του από τον βελγικό σύλλογο. 
«Η επιστροφή μου μόνο ως παίκτης δεν ήταν επιλογή, αλλά ήταν ως παίκτης-προπονητής. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω. Ως τεχνικός, δεν έχω ακόμα αποδείξει τίποτα, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτή η ιστορία μπορεί και θα επιτύχει.

Θέλω να είμαι πρωταθλητής με την Άντερλεχτ, ας είμαστε σαφείς, δεν ήρθα εδώ για να είμαι δεύτερος. Δεν μπορώ και δεν θα το πω.
Μπορώ να ξεκινήσω κάτι απίστευτο εδώ … Οι άνθρωποι που με ξέρουν λίγο, γνωρίζουν αρκετά καλά ότι δεν θα ξεκινούσα κάτι τέτοιο χωρίς ένα σχέδιο».

Η Άντερλεχτ τερμάτισε μόλις 6η στο πρωτάθλημα και ο Κομπανί, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Άντερλεχτ, θα είναι επιφορτισμένος τόσο με τη γεφύρωση του χάσματος με την κορυφή, όσο και με τη συνέχιση της παράδοσης της ομάδας, για την ανάδειξη ταλέντων. 

«Υπάρχουν τεράστια ταλέντα εδώ και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους», πρόσθεσε. «Υπάρχουν περισσότερα ταλέντα σήμερα στην Άντερλεχτ, απ ‘ό, τι όταν ξεκίνησα. Επίσης η ομάδα τερμάτισε έκτη, οπότε πρέπει να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα από άλλες πέντε ομάδες σε μία σεζόν. Η γνώμη μου είναι ότι με μερικές αλλαγές μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Είμαι πεπεισμένος για αυτό. 

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολλή δουλειά, αλλά ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω, έχω μάθει πολλά τα τελευταία χρόνια και τώρα έχω την ευκαιρία να αφήσω το στίγμα μου εδώ. Είμαι υπερήφανος που έχω αυτή την ευκαιρία».




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.