Γκαλίτσιος: «Σκέφτομαι μόνο τα ματς»

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λόκερεν έχει στρέψει την προσοχή του ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος δεν ασχολείται με τα σενάρια περί μετεγγραφής του.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λόκερεν έχει στρέψει την προσοχή του ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος δεν ασχολείται με τα σενάρια περί μετεγγραφής του. Όπως τόνισε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στον βελγικό Τύπο, θα εξετάσει το μέλλον του, μετά το τέλος των play off του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Γκαλίτσιος δήλωσε στην ιστοσελίδα «voetbalnieuws»: «Αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρομαι για τις κλήσεις περί της ανανέωσης του συμβολαίου μου ή από ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, μένουν πέντε ματς και είμαι συγκεντρωμένος σ’ αυτά. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να μαζέψουμε όσους πόντους γίνεται, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μόλις τελειώσουν τα play off, τότε υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τα άλλα και να σκεφτώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος στο Βέλγιο, απολαμβάνω το παιχνίδι. Όταν βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο, νιώθω σαν το σπίτι μου, σαν την χώρα μου, μου δίνει δύναμη, αγαπώ το ρόλο που έχω στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.