3-0 με… τσαμπουκά

Σ΄ ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και εντάσεις η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε, με 3-0, της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και πήρε το μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σ΄ ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και εντάσεις η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε, με 3-0, της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και πήρε το μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο πρώτος ημιτελικός είχε γκολ και έκρυθμο κλίμα στη Μαδρίτη, ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τελικά, έδωσε το «παρών» μετά την τιμωρία τριών αγωνιστικών που θα εκτίσει στο πρωτάθλημα, όμως το ματς δεν κρίθηκε σ΄ αυτόν.

Η Ρεάλ ήταν πιο αποφασισμένη για να πάρει όχι μόνο τη νίκη μα και ένα σκορ ασφάλειας, ενόψει της ημιτελικής ρεβάνς που θα γίνει στις 11 Φλεβάρη στην έδρα των «ροχιμπλάνκος». Το πέτυχε, ανοίγοντας το σκορ με αυτογκόλ του Ινσουά στο 17΄ μετά από προσπάθεια του Πέπε, ενώ το έκλεισε με τον ίδιο τρόπο στο 73΄ με τον Μιράντα να είναι αυτή τη φορά ο μοιραίος και να παρεμβαίνει στο σουτ του Χεσέ, το οποίο τελικά ξεγέλασε τον Κουρτουά.

Ενδιάμεσα στα δύο αυτογκόλ ο Χεσέ, στο 57΄, μετά από σουτ του Ντι Μαρία διαμόρφωσε το 2-0, ενώ κομβικός ήταν και ο Μόντριτς στη φάση του 72΄ όπου επάνω στη γραμμή έσωσε τη Ρεάλ από το 2-1. Συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα παίξει στη ρεβάνς ο Ντιέγκο Κόστα, που παρατηρήθηκε με κίτρινη σε μία αψιμαχία με παίκτες των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (81′ Ιγιαραμέντι), Χεσέ (84′ Ίσκο), Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (73′ Μοράτα)
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (70′ Σόσα), Αρντά Τουράν (61′ Αντριάν Λόπεθ), Ντιέγκο (46′ Κριστιάν Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.