“Στημένο” το Βαγιαδολίδ-Βαλένθια

Συνολικά επτά ποδοσφαιριστές φέρονται να εμπλέκονται στο "στήσιμο" του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Βαλένθια, τον οποίο οι “νυχτερίδες” κέρδισαν με 0-2.

Συνολικά επτά ποδοσφαιριστές φέρονται να εμπλέκονται στο “στήσιμο” της αναμέτρησης της Βαγιαδολίδ με την Βαλένθια, στην οποία οι “νυχτερίδες” επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Mundo Deprotivo” οι επτά παίκτες των γηπεδούχων φέρονται να είχαν συνομιλίες, ώστε να στήσουν το ματς.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως είχε συμφωνηθεί να λήξει ο αγώνας με νίκη 2-0 υπέρ των “νυχτερίδων” και να σημειώσει η Βαλένθια ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Με τη νίκη της αυτή, η Βαλένθια εξασφάλισε μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν, καθώς τερμάτισε πάνω από τη Χετάφε. 

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει και διάλογο του Κάρλος Αράντα με φίλο του, στον οποίο αναφέρει: “Κοίτα, αδελφέ, η Βαλένθια κερδίζει στο ημίχρονο και στο τελικό, εντάξει; Ό,τι κι αν γίνει, πρέπει να νικά και στο ημίχρονο και στο τέλος. Όχι μόνο να νικήσει, αλλά να βάλει δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Και ξέρεις, δεν πρέπει να το πεις πουθενά. Δεν πρέπει να το ξέρει κανείς. Κανείς! Ούτε καν οι φίλοι σου, κανείς!”.

Ο Ραούλ Μπράβο φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που είχαν συνεννοηθεί να στήσουν το συγκεκριμένο ματς και κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές πως είχε αναλάβει την ενημέρωση των υπόλοιπων συμπαικτών του στη Βαγιαδολίδ. Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ισπανική αστυνομία είχε βάλει στο στόχαστρό της τον Ισπανό παίκτη, επειδή άλλαζε συνεχώς αριθμό τηλεφώνου, κάτι που θεωρήθηκε ύποπτο. 

Οι Ισπανοί υπογραμμίζουν πως η Βαγιαδολίδ δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και πως πιθανότητα θα της επιβληθεί αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Αυτό θα τη φέρει τέσσερις βαθμούς πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Όσον αφορά στους παίκτες που κατηγορούνται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμένεται να τους επιβληθεί τιμωρία από δύο έως πέντε χρόνια και πρόστιμο από τρεις έως 30 χιλιάδες ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.