Ατλέτικο-Ρεάλ 1-1: O Μπενζεμά έβαλε «φωτιά» στη La Liga! (hls)

Με γκολ του Μπενζεμά στο τέλος η Ρεάλ πήρε "χρυσό" βαθμό και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν φαίνεται ως το τέλος την κατάκτηση της Λίγκας με 12 αγωνιστικές να απομένουν.

Στο «Στάδιο Μετροπολιτάνο», η Ατλέτικο πέτυχε ένα γρήγορο, όσο και σπάνιας ομορφιάς γκολ και έκανε στη συνέχεια αυτό που ξέρει ίσως καλύτερα από όλους. Να διαφυλάξει το 1-0. Η Ρεάλ όμως προειδοποίησε στο 82ο λεπτό αλλά ο Όμπλακ δεν επέτρεψε στον Μπενζεμά να σκοράρει δύο φορές στην ίδια φάση και έξι λεπτά αργότερα ήρθε το μοιραίο για την Ατλέτικο. Και η λύτρωση για τη Ρεάλ.

Συνδυάστηκαν Κασεμίρο-Μπενζεμά, ο Γάλλος άσος ισοφάρισε και κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της ομάδας του για τον τίτλο. Γκολ την κατάλληλη στιγμή σε μία ιδιαίτερη ημέρα για τον επιθετικό της Ρεάλ. Έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές (371) στο πρωτάθλημα, μη Ισπανός παίκτης, ξεπερνώντας τον Ρομπέρτο Κάρλος (370). Η Μπαρτσελόνα επίσης χάρηκε γι΄αυτό το αποτέλεσμα. Και οι τρεις βρίσκονται μέσα στο «παιχνίδι» του τίτλου, με την Ατλέτικο να έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο. 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Κόκε, Γιορέντε, Καράσκο (64′ Φέλιξ), Λεμάρ (57′ Σαούλ), Κορέα (82′ Κοντογκμπιά), Σουάρες.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο (60′ Βαλβέρδε), Ροντρίγκο (60′ Βινίσιους), Μπενζεμά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.