Αζάρ, ο …φαταούλας!

Μπορεί να έχει ύψος 1.70 και να ζυγίζει μόλις 63 κιλά, αλλά σύμφωνα με τον σεφ της Εθνικής Βελγίου, ο Εντέν Αζάρ είναι ο μεγαλύτερος καλοφαγάς από τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων»!

Μπορεί να έχει ύψος 1.70 και να ζυγίζει μόλις 63 κιλά, αλλά σύμφωνα με τον σεφ της Εθνικής Βελγίου, ο Εντέν Αζάρ είναι ο μεγαλύτερος καλοφαγάς από τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων»!

Ο άσος της Τσέλσι διανύει εκπληκτική σεζόν με τους Λονδρέζους ενώ ετοιμάζεται να παίξει και στο Μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα.

Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες έχουν γίνει ολοφάνερες με σύλλογο και Εθνική, αυτό όμως που δεν του φαινόταν είναι η όρεξη…

«Δεν είναι απαραίτητο ότι οι πιο μεγαλόσωμοι τρώνε πάντα περισσότερο. Ο Αζάρ είναι το πιο λαίμαργο μέλος της ομάδας! Ο Λουκάκου αντίθετα που είναι μεγαλόσωμος προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του», ανέφερε ο Βέλγος σεφ Βιμ Καστελίν σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο.

Χαρακτηριστικό της λαιμαργίας του Αζάρ, είναι πως σε ματς των προκριματικών του Euro 2012 απέναντι στο Λουξεμβούργο αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό και συνελήφθη από τον ομοσπονδιακό να τρώει χάμπουργκερ πριν καν τελειώσει το ματς, παράπτωμα για το οποίο τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες αποκλεισμού!

Στην Τσέλσι ελπίζουν πάντως πως η όρεξη του Αζάρ έχει ανοίξει για τα καλά και όχι μόνο για φαγητό…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.