Tότεναμ – Μπράιτον 2-1: Μπέιλ, επτά χρόνια μετά! (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπήκε αλλαγή για την Τότεναμ και της χάρισε τη νίκη με 2-1 επί της Μπράιτον.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπήκε αλλαγή για την Τότεναμ και της χάρισε τη νίκη με 2-1 επί της Μπράιτον.

Οι «σπερς» τα έβρισκαν σκούρα απέναντι στους «γλάρους», όμως ο Ουαλός τους έδωσε τη λύση στο 73ο λεπτό, σκοράροντας για πρώτη φορά από την ημέρα της επιστροφής του στο Λονδίνο. Προηγούμενό του γκολ με την Τότεναμ ήταν στο τελευταίο του ματς πριν φύγει για τη Ρεάλ απέναντι στην Σάντερλαντ τον Μάιο του 2013 και συγκεκριμένα πριν απο 7 χρόνια και 166 μέρες!
Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με Σον και Ρεγιλόν, για να ανοίξουν το σκορ στο 13ο λεπτό, όταν ο Κέιν κέρδισε πέναλτι από τον Λαλάνα (αρχικά υποδείχτηκε φάουλ έξω από την περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι μετά από εξέταση του VAR) και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.
Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι «γλάροι» δυσκόλεψαν αρκετά την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία.
Οι «σπερς» μπήκαν πάντως νωθρά και στο β’, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 56′. Όλα ξεκίνησαν από κλέψιμο του Μαρτς στον Γκρος στον χώρο του κέντρου (οι γηπεδούχο ι ζήτησαν φάουλ αλλά μετά από εξέταση του VAR ο ρέφερι έκρινε κανονικό το μαρκάρισμα) και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας στην περιοχή, με τελικό αποδέκτη τον Λάμπτι που σκόραρε από κοντά. 
Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση και στο 68ο λεπτό έφτασε κοντά στο 2-1 με  μακρινό σουτ του Λαμέλα που βρήκε δοκάρι.
Στο 70ό λεπτό ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Μπέιλ και τρία λεπτά αργότερα ο Ουαλός βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας μετά από πανέμορφη σέντρα του Ρεγιλόν, για να γράψει το 2-1 με κεφαλιά.
Η Τότεναμ με αυτή τη νίκη ανέβηκε στη δεύτερη θέση, δύο πόντους πίσω από τη Λίβερπουλ και έμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική, ενώ η Μπράιτον είναι 16η με πέντε αγώνες χωρίς τρίποντο.
Τότεναμ (Μουρίνιο): Γιορίς – Ντόχερτι, Αλτερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγιλόν – Σισοκό, Χόιμπιεργκ – Λαμέλα (70′ Μπέιλ), Εντομπελέ (64′ Λο Σέλσο), Σον (85′ Ντέιβις) – Κέιν.
Μπράιτον (Πότερ): Σάντσες – Ουέμπστερ, Φέλτμαν, Μπερν – Λάμπτι (79′ ΜακΆλιστερ), Ουάιτ, Μπισουμά, Μαρτς (66′ Μπερνάρντο) – Γκρος, Λαλάνα, Τροσάρ (74′ Ουέλμπεκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.