Μάντσεστερ Σίτι: Δικαιώθηκε στο CAS, παίζει Ευρώπη

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κερδίσει τη “μάχη” στο CAS και θα αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κερδίσει τη “μάχη” στο CAS και θα αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Οι “πολίτες” κατάφεραν να δικαιωθούν και να καταργήσουν την ποινή αποκλεισμού δυο ετών, που τους είχε επιβάλλει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η αγγλική ομάδα είχε ασκήσεις έφεση για την υπόθεση της παραβίασης του Financial Fair Play, για την οποία καλούνταν να καταβάλει και πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η FIFA κατηγορούσε τη διοίκηση της ομάδας πως βρίσκονταν πίσω από τα χρήματα των χορηγών της ομάδας, προκειμένου να καλύψει το οικονομικό άνοιγμα.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δίνει τη δυνατότητα στην αγγλική ομάδα να πάρει κανονικά μέρος στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως διατήρησε το πρόστιμο, μειώνοντάς το. Η Μάντσεστερ Σίτι θα κληθεί να καταβάλει δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραβίαση του Financial Fair Play. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.