Τούχελ: “Δεν είναι εύκολο να τον δεχτούν”

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως καταλαβαίνει τη στάση των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με το θέμα του Νεϊμάρ Τζούνιορ, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι εύκολο να δεχτούν πίσω τον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Δημοσίευση: 15/09/2019 - 11:23
Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως καταλαβαίνει τη στάση των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με το θέμα του Νεϊμάρ Τζούνιορ, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι εύκολο να δεχτούν πίσω τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να δικαιολογεί τις αποδοκιμασίες των Παριζιάνων προς τον παίκτη του, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. 

Χαρακτηριστικά, ο Τούχελ δήλωσε μετά τη νίκη 1-0 της ομάδας του επί της Στρασμπούρ, με γκολ του Νεϊμάρ: “Ήταν μια δύσκολη νίκη και την πήραμε χάρη στον Νεϊμάρ. Ειλικρινά δεν θέλω να κρίνω τη στάση των οπαδών διότι και αυτοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν ήταν διόλου εύκολο και για αυτούς να διαχειριστούν όσα συνέβησαν με τον Νεϊμάρ. Λατρεύουν την ομάδα τους και θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δεχόμαστε την αντίδρασή τους”.